Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ DreamTeam ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ TO EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “NFE Methods for Youth Workers", Alicante, SPAIN

No photo description available.
To εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο "ΝFE Methods for Youth Workers" πραγματοποιήθηκε από 19-25 Φεβρουαρίου 2019 στην Ισπανία και συμμετείχαν 20 youth workers από 7 διαφορετικές χώρεςΡουμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Πορτογαλία.


Η Ελένη και η Δανάη αποτέλεσαν την ελληνική DreamTeam που εκπροσώπησε τη χώρα και την ομάδα μας και μας μεταφέρουν την εμπειρία τους:

"Ήταν ένα από τα πιο χρήσιμα Training Courses που έχω συμμετάσχει. Μέσα από τους έμπειρος trainers, μπορέσαμε να αποσαφηνίσουμε έννοιες, να μάθουμε χρήσιμα εργαλεία, δραστηριότητες και ποικίλα workshops για τη πλαισίωση προγραμμάτων κινητικότητας νέων. Προσπάθησαν και κατόρθωσαν να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος, και εξασφάλισαν με τον τρόπο αυτό και την εκμάθηση αλλά φυσικά και τη διασκέδαση. 
Από τα πιο σημαντικά που κρατώ φεύγοντας από την Ισπανία είναι η επαφή μας με έμπειρα άτομα στο χώρο των Erasmus+ προγραμμάτων από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Λιθουανία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία με τους οποίους ανταλλάξαμε ιδέες, απόψεις και μοιραστήκαμε έξι μέρες που θα παραμείνουν αναμφίβολα για πολύ καιρό ακόμα χαραγμένες στη μνήμη μας.
Ελπίζω να έχουμε ξανά την ευκαιρία αυτή να συμμετάσχουμε σε τόσο καλά οργανωμένο πρόγραμμα, μέχρι τότε κρατάμε τη εμπειρία και τις γνώσεις που λάβαμε και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο!"
#DreamWorkmakesDreamJob
Ελένη Βασδόκα
"Μόλις επέστρεψα από μια το training course με τίτλο «NFE METHODS for Youth Workers»  στην ισπανική πόλη Αλικάντε. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία! Το πρόγραμμα ήταν
οργανωμένο και χωρίς να επιβαρύνεται ο χρόνος ξεκούρασης μας, ολοκληρώθηκε με συνέπεια και επιτυχία. 
Οι facilitators είχαν σκεφτεί δημιουργικούς και ευφάνταστους τρόπους να πραγματοποιήσουν τα workshops τους ώστε εμείς να αποκομίσουμε όσο γίνεται περισσότερα, να ξεκαθαρίσουμε και στο μυαλό μας έννοιες και η βιωματική μάθηση να είναι συνεχώς στο προσκήνιο. Μέσα από ομάδες με άτομα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες διευρύναμε τους ορίζοντες μας, δεχτήκαμε αλλά και μοιράσαμε γνώσεις, κερδίσαμε εξαιρετικές στιγμές. Είναι για όλους ευκαιρία να έχουν τέτοιες εμπειρίες στη ζωή τους!"
Δανάη Λεβεντάκου 

Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις μία αντίστοιχη εμπειρία "ζωής" μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας για να ενημερώνεσαι για τις δράσεις μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Join the dream! Join Erasmus+!


Μαρτίου 04, 2019 / by / 0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad