Η ομαδα που ταξιδεψε στη Ρουμανια για το Youth Exchange "Learning To Speak Your Mind Vol.2" μας μεταφερει την εμπειρια της


"Όλα ξεκίνησαν κάπως παράξενα για όλους μας καθώς πριν φτάσουμε στο Βοdo είχαμε πληροφορηθεί ότι είχε επέλθει μια καταστροφή στην περιοχή και όλα έγιναν ακόμα πιο παράξενα όταν φτάνοντας μάθαμε ότι δεν είχαμε ρεύμα πράγμα που κράτησε για τρεις μέρες!!
Και ναι μείναμε τρεις μέρες, άτομα που γνωρίζονταν για πρώτη φορά σε ένα χωριό της Ρουμανίας , χωρίς ρεύμα! Και έτσι κάπως ξεκίνησε αυτή η εμπειρία μας στο Bodo που ενώ όλα μας πήγαιναν ¨κατά¨εμείς πηγαίναμε όλο και πιο ¨υπέρ¨ στο πρόγραμμα καθώς παρόλα τα προβλήματα και τις ανασφάλειες που είχαμε ήρθαμε σε επαφή με ένα πολύ καλά οργανωμένο πρόγραμμα με συνεχείς δραστηριότητες που μας βοήθησαν γρήγορα να γνωριστούμε μεταξύ μας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας απλά δεν θέλαμε να φύγουμε!!"
Δέσποινα
"Καταρχήν εννοείται ότι θα πρότεινα στους πάντες να συμμετάσχουν σε αντίστοιχο πρόγραμμα. Η εμπειρία ήταν καταπληκτική, γνωριστήκαμε με πολύ κόσμο και περάσαμε όλοι υπέροχα και κατά την διάρκεια των οργανωμένων δραστηριοτήτων και στον ελεύθερο χρόνο μας. Η ταυτόχρονη επαφή με άτομα τόσο διαφορετικά στον τρόπο σκέψης αλλά και με κουλτούρες τόσο κοντά στην δική μας καθημερινότητα ήταν μοναδική. Παρά τις διαφορές μας τα πηγαίναμε απλά τέλεια και μεταξύ μας και με τους διοργανωτές!!"
Κώστας 



Νοεμβρίου 14, 2017 / by / 0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad